Werkgebied

De regio van NIK Zuidoost

Nederland heeft zeven regionale Netwerken Integrale Kindzorg. Samen hebben we een landelijke dekking en alle zeven NIK werken ook nauw met elkaar samen. De NIK zijn aangesloten bij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. Het werkgebied van NIK Zuidoost bestrijkt de regio’s Oost-Veluwe, Zutphen, Achterhoek, De Liemers, Arnhem, Gelderse Vallei, Zuid-Gelderland, Noordelijke Maasvallei. Oss-Uden-Veghel en ’s Hertogenbosch-Bommelerwaard (zie plattegrond).

Ons netwerk bestaat uit (zorg)professionals uit verschillende disciplines zoals zorg, onderwijs en psychosociale ondersteuning. Hierbij kun je denken aan het Kinder Comfort Team van het Amalia Kinderziekenhuis in Nijmegen, transferver­pleegkundigen, kinderthuiszorgorganisaties, (medische) dagopvang, onderwijsorganisaties, huis-, AVG- en jeugdartsen. Maar ook geestelijk verzorgers, rouw- en verliestherapeuten, mantelzorgondersteuners, orthopedagogen en nog veel meer. Samen weten we het antwoord op je vraag of de weg naar organisaties die je kunnen helpen.

Zorg in uw buurt

Bent u op zoek naar een zorgorganisatie die respijtzorg biedt, een verpleegkundig kinderzorghuis of kinderhospice, een (kinder)ziekenhuis of een andere zorgorganisatie voor uw kind in uw buurt?

In de databank van ‘Zorg in uw buurt’ vindt u een actueel regionaal overzicht met contactgegevens van (zorg)aanbieders voor kinderpalliatieve zorg. U kunt filteren op soort organisatie, op naam van de organisatie of op postcode/woonplaats. Een actueel landelijk overzicht vindt u op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg


Zorg in uw buurt