Hulplokketten

Op deze pagina vind je, in alfabetische volgorde, belangrijke hulploketten gespecialiseerd in pedagogische, psychosociale zorg en ondersteuning bij levensvragen voor gezinnen met een ernstig ziek kind, een kind met een levensduurverkortende, levensbedreigende of complexe somatische (medische) aandoening.

Stichting Nooit Voorbij
Stichting Nooit Voorbij

Deze stichting en uitgeverij zijn opgezet voor ouders en broertjes en zusjes van een overleden kind.

De stichting bestaat uit 3 onderdelen:

1.De webshop
2.Lotgenoten contacten & Evenementen
3.Onze uitgeverij 

- Tekst inklappen
Vergeet me niet
Vergeet me niet

Deze website bevat praktische informatie en concrete handreikingen voor als het afscheid dichterbij komt. De informatie is speciaal gericht op kinderen met een levensbedreigende of levensduurverkortende ziekte en hun gezin.

- Tekst inklappen
Ik mis je
Ik mis je

Deze website bevat praktische informatie en concrete handreikingen voor ouders, broers en zussen die te maken hebben gekregen met het overlijden van een kind. ‘Ik mis je’ biedt houvast voor het gezin en de omgeving tussen het overlijden en het afscheid, de dag van het afscheid en na het afscheid.

- Tekst inklappen
Hou me vast
Hou me vast

Deze website bevat praktische informatie en concrete handreikingen om moed, energie en mooie momenten te kunnen vasthouden in een moeilijke tijd. De informatie is speciaal gericht op kinderen met een levensbedreigende of levensduurverkortende ziekte en hun gezin.

- Tekst inklappen
Achter de Regenboog
Achter de Regenboog

Achter de Regenboog is er voor kinderen en jongeren die te maken krijgen met de dood.

Achter de Regenboog ondersteunt hen, hun ouders en de verdere omgeving in het zelfhelend vermogen van het kind en gezin.

- Tekst inklappen
123